fbpx




President Bouterse: er is niets aan de hand maar wij gaan hertelling aanvragen

GFC NIEUWS- Er is niets aan de hand, men produceert  nodeloos fakeverhalen. Niet alle stemmen zijn geteld. Maar hoe meer wij richting de 18 zetels naderen, hoe meer de oppositie in paniek raakt. Dat zegt president Desi Bouterse tegen de SRS naar aanleiding van de commotie die is ontstaan rondom de verkiezingsuitslag.

“Wij gaan hertelling aanvragen. Er kan nog heel veel veranderen. Wij gaan ervoor zorgen dat het heel volk mee kan kijken en zich ervan kan vergewissen dat alles transparant verloopt. Volk wees rustig. Er moet nog zoveel geteld worden en het kan voor wat betreft de uitslag nog alle kanten op”, aldus het staatshoofd.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.