fbpx

President Bouterse en premier Mottley bezoeken Waka Pasi

GFC NIEUWS- President Desiré Bouterse en premier Mia Mottley van Barbados hebben een bezoek gebracht aan de Palmentuin Waka Pasi Craft & More.

De president en premier werden zondag welkom geheten door een culturele groep, waarna ze de stands bij de Waka Pasi bezochten.

Het aanwezige publiek heeft zichtbaar genoten van de delegatie. First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, LVV-minister Rabin Parmessar, Buza-minister Yldiz Pollack Beighle en diens collega van Natuurlijke Hulpbronnen, Sergio Akiemboto waren ook aanwezig.

President Bouterse en premier Mottley hebben met de standhouders gesproken en ook de bezoekers mochten met zowel ons staatshoofd als de premier op de foto.

BEKIJK OOK
Spuikleppen Afobakadam worden gefaseerd gesloten

Premier Mottley zei ingenomen te zijn met de wijze waarop ze door Suriname is ontvangen.

Tijdens haar bezoek aan ons land zullen overeenkomsten en afspraken, die tijdens het bezoek in 2018 zijn gemaakt zijn, verder worden besproken en uitgewerkt.

Na het eerste bezoek is er heel veel werk verzet om de bilaterale samenwerking te verdiepen en wederzijds voordeel uit te halen.

Tijdens dit bezoek van de bewindsvrouw aan ons land zal ook worden gekeken naar nieuwe samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van mijnbouw, toerisme en landbouw.