fbpx

President Bouterse en delegatie aangekomen in Jamaica

President Desire Bouterse en de First lady Ingrid Bouterse – Waldring zijn samen met een delegatie in Jamaica voor de 39ste reguliere vergadering van staatshoofden en regeringsleiders van de Caricom. In de delegatie zijn er behalve de ministers van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T), Stephen Tsang en de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack – Beighle, ook staffunctionarissen en deskundigen van deze ministeries en ondernemers opgenomen.

Behalve de vergadering van staatshoofden en regeringsleiders, die van 4 tot en met 6 juli duurt, zijn er ook enkele andere bijeenkomsten gepland.

BEKIJK OOK
Subsidie brandstof ruim 400 miljoen SRD per maand

De presidentsvrouw zal tijdens het verblijf in Montego Bay een apart programma voor First ladies afwerken. Een Ronde tafel vergadering met jonge vrouwen en bezoek aan kindertehuis zijn twee van de activiteiten die de first ladies op programma hebben.

De minister van HI&T zal samen met Surinaamse ondernemers participeren in business sessies, teneinde opties te bekijken voor onder meer nieuwe handelsbetrekkingen binnen de Caribische gemeenschap.(GFC)