fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

President Bouterse brengt oriëntatiebezoek aan Commewijne

President Desiré Bouterse heeft een oriëntatiebezoek gebracht aan het district Commewijne. Tijdens dit bezoek dat zondag heeft het staatshoofd diverse projecten die op dit moment gaande zijn in het district bezocht en zijn ook andere problemen waarmee Commewijne kampt besproken.

De Meerzorg Sportbond (MSB) is een van de locaties die is aangedaan tijdens dit bezoek. Er zal spoedig een nieuwe tribune met een internationaal karakter worden gebouwd die ongeveer 1800 bezoekers zal kunnen accommoderen. Ook het grasveld zal een grondige aanpak krijgen.

Te Richelieu wordt binnenkort een aanvang gemaakt met de bouw van vijftig woningen. Verder kwamen aan de orde de waterproblematiek en de infrastructuur, die eveneens de aandacht van de regering hebben.

OOK INTERESSANT
Twee vrouwen op JAP Luchthaven gepakt met cocaïne

Districtscommissaris (dc) Remy Pollak van Paramaribo-Zuidwest, die ook bewoner is van Commewijne en de dc van Commewijne Ajaikoemar Kali, maakten deel uit van de delegatie die samen met het staatshoofd de verschillende bezoeken heeft afgelegd. De bewoners zijn hoopvol gestemd en zijn van mening dat het district een mooie toekomst tegemoet gaat.