fbpx

President Bouterse bezoekt Memre Boekoe Kazerne

President Desi Bouterse heeft vandaag een ontmoeting gehad met de leiding en manschappen van het Nationaal Leger. Deze bijeenkomst vond plaats in de Membre Boekoe Kazerne.

Het staatshoofd heeft gemeend een bezoek te brengen aan de manschappen, hen aan te horen en oplossingsmodellen aan te dragen voor knelpunten die er zijn binnen het leger.

Na een toespraak van de minister van Defensie, Ronny Benschop, gaf de president een korte inleiding. De manschappen in de zaal mochten daarna vragen stellen. De opperbevelhebber ging in op elke vraag die vanuit de zaal gesteld werd.

OOK INTERESSANT
Inspiratiebeurs ‘SULA’ biedt gevarieerd programma

BEZOEK MBK PRES2 320x213 bouterse | GFC
Na deze sessie hebben de president, de minister en de legerleiding zich teruggetrokken om van gedachten te wisselen over de vraagstukken waarmee het leger te kampen heeft.

Er is een voorlopige werkgroep onder leiding van majoor Klein in het leven geroepen die alle zaken in kaart zal brengen. Deze werkgroep heeft 14 dagen de tijd om met voorstellen te komen.

De president heeft gevraagd dat de manschappen vertrouwen hebben in de werkgroep dat deze het werk zal doen zoals is afgesproken, meldt het NII.(GFC)