fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

President Bouterse bedankt Didi Kempot voor speciale bijdrage

President Desiré Bouterse en first lady Ingrid Bouterse waren de eregasten tijdens de Didi Kempot Show in NIS. De president vond het heel bijzonder en bedankte de organisatie voor het halen van deze superster uit Indonesië naar Suriname.

Als blijk van waardering voor de bijzondere bijdrage van Kempot bracht de president een speciaal woord van dank uit namens het geheel Surinaams volk, aan de artiest. Het staatshoofd noemt het geweldig dat de artiest steeds een goede ambassadeur is gebleven van de Pop Jawa muziek. Kempot ontving uit handen van president Bouterse een plakkaat als blijk van waardering.

OOK INTERESSANT
"Verdachten Pikin Saron geëxecuteerd"

President Bouterse sprak de hoop uit dat de band tussen de artiest en Suriname op muzikaal gebied heel lang gecontinueerd mag worden. Vrij bekend is het nummer Layan Kagan.

Tijdens deze show die zaterdag is gehouden in het Nationaal Indoor Stadion mocht het goed opgekomen publiek met volle teugen genieten van deze populaire artiest uit Indonesia. Kempot heeft vele hits van hem ten gehore gebracht waaronder het bekend nummer Layan Kagan. Hij kreeg de aanwezigen zo ver om uit volle borst mee te zingen.