fbpx
President Bouterse als ‘living legend’ tijdens MuseumN8

In de Memre Buku Kazerne zíjn tieners die een bezoek brachten aan het Surinaams Leger Museum verrast door een bezoek van president Desire Bouterse.

De president werd als “living legend” uitgenodigd door de legerleiding. Het staatshoofd bracht in het kader van de Museumn8 een bezoek aan dit museum.

In een heel ontspannen sfeer vertelde president Bouterse zijn levensverhaal aan de tieners uit Brokopondo. De president ging uitgebreid in op vragen van de jeugdigen.

Op de Museumn8 gaan deuren van musea open om bezoekers kosteloos toegang te bieden. Het thema voor dit jaar is “The night of the living legend”.

De legerleiding koos unaniem de president als living legend. President Bouterse heeft naar zeggen van majoor Ilahibaks heel veel gedaan voor het land en zeker zichzelf. De majoor vertelde onder meer over het sportverleden van de president en zijn legerperiode.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.