fbpx

Preken ds. Bisschop John Kent gebundeld in ‘Een Hoopvol Leven’

Een lang gekoesterde wens van bisschop John Kent gaat op 7 december in vervulling: de uitgifte van een bundeling van 13 preken en toespraken in ‘Een Hoopvol Leven’. De preken en toespraken die betrekking hebben op Advent, Kerst, Oud- en Nieuwjaar van 1996 – 1998, hebben als rode draad het thema ‘hoop’.

De preken en toespraken zijn bij verschillende gelegenheden gehouden en zijn door Ingrid Hill-Peerwijk redactioneel aangepast en gebundeld. Deze samenwerking leverde eerder de bundel ‘Goeie Maandag’ op waarbij 52 weekteksten werden samengevoegd en gepubliceerd.

Het boek ‘Een Hoopvol Leven’ wordt op een speciale avond aan het publiek gepresenteerd. Op die avond zal Vishant Poeran, software engineer en motivational speaker, een presentatie houden over zijn website kaarsjes.sr.

Ds. Desiré Peerwijk zal het thema ‘leiderschap en hoop’ belichten, terwijl de auteur en theoloog bisschop John Kent, vanuit het Bijbelse perspectief zal praten over de betekenis en de kracht van hoop.

Het boek is in twee delen opgesplitst. Het eerste deel loopt van Advent tot Kerst, terwijl het tweede deel de lezer moet begeleiden van Oud- naar Nieuwjaar.
Hoofdstukken als: De tekenen des tijds; Vrede en orde in ons leven, (H)Erken Gods redding; en Eeuwig duurt Zijn trouw, geven, evenals alle andere hoofdstukken, aan hoe belangrijk het is om tenminste een graantje hoop te hebben en hoe hoop zowel een individu als een samenleving in stand houdt en perspectieven biedt.

OOK INTERESSANT
Driehoeksoverleg minister Amoksi, pg en korpschef

De lezing is vrij en voor een ieder toegankelijk. Op deze avond zullen bezoekers in de gelegenheid gesteld worden zowel ‘Een Hoopvol Leven’ als ‘Goeie Maandag’ te kopen.

De auteur zal aan het eind van de avond de eerste 20 boeken, die de avond gekocht zullen worden, signeren. Er zullen ook speciale T-shirts te koop worden aangeboden met het opschrift ‘Hope is an Anchor for my Soul’.(GFC)