fbpx

Pravasi Bharatiya Samman Award in Public Service uitgereikt aan president Santokhi

GFC NIEUWSREDACTIE- Tijdens een ceremonie dinsdagavond in Paramaribo, Suriname, heeft de ambassadeur van India, Shankar Bala Chandran, de Pravasi Bharatiya Samman Award 2021 in Public Service uitgereikt door de president van India aan Chandrikapersad Santokhi, president van de Republiek Suriname.

De Award werd bekendgemaakt tijdens de Pravasi Bharatiya Divas Conventie die virtueel op 9 januari 2021 werd gehouden en waarbij president Santokhi de eregast en de keynote speaker was.

De minister van Buitenlandse Zaken en Cultuur van India, Meenakashi Lekhi, heeft de ceremonie vanuit India virtueel bijgewoond en de president gefeliciteerd.

President Santokhi ontving de medaille, de Sanad (oorkonde) en de eervolle vermelding in aanwezigheid van zijn collega’s uit het Kabinet, partijvoorzitters, zijn familieleden en vrienden.

BEKIJK OOK
Santokhi ontmoet ambtsgenoten op vooravond Caricom-Cuba Summit

De ambassadeur las in zijn toespraak de eervolle vermelding voor en sprak over de onderscheiding en verschillende regelingen van de regering van India voor overzeese Indiërs en personen van Indiase origine.

De president bedankte de regering van India voor de eer die hem is verleend.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationale Zaken en Internationale Samenwerking, vrienden en bewonderaars, waaronder de dochter van de president, feliciteerden hem bij deze gelegenheid.