fbpx
Prachtige finales bij afsluiting Olibis Kick Off Tennistoernooi 2018

Met de gespeelde finales in het weekend is een eind gekomen aan het Olibis Kick Off 2018, het eerste toernooi voor het tennisseizoen 2018.

Op de banen van Oase startte dit toernooi zaterdag 20 januari met de Orange– en Greenball Competition voor de beginnelingen. Daarna namen opponenten het tegen elkaar op in de leeftijdsklasse U-12, -14, -18, 35+, en Open.

Om vooral de jeugdige spelers de kans te geven hun wedstrijdskills te trainen is ervoor gekozen om voor het wedstrijdformaat te kiezen, waarbij spelers volledig de wedstrijd uitspelen dus best of three sets. Dat werd gewaardeerd door zowel de spelers als het publiek. Op enkele verrassingen na, verliep het toernooi vlot met als resultaat kampioenen die de verwachtingen waarmaakten.

De eindrangschikking ziet er als volgt uit:

De Surinaamse Tennisbond (STB) als organisator van dit toernooi kijkt terug op een geslaagd event en bedankt de sponsor, de wedstrijdofficials, spelers, coaches en ouders voor hun deelname en ondersteuning en hoopt ze allen weer te zien bij het volgende toernooi. Dat wordt het Leo Tjin A Djie Tennistoernooi dat in de Paasvakantie wordt gehouden.

De tweede infomeeting met spelers, ouders, officials en coaches is ook al gepland, evenals de training voor wedstrijdofficials.

Geïnteresseerden die zich willen inzetten om wedstrijden als linesmen en umpires op de baan te helpen leiden, mogen zich alsnog opgeven deze week via het telefoonnummer 7482088.(GFC)

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…