fbpx
Postverzendster en verstrekker aangehouden door Narcotica Brigade

GFC NIEUWS- De 29-jarige Ada P. is door de afdeling Narcotica Brigade aangehouden.

De vrouw heeft in de maand juni 2019 en in januari dozen ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werden hoeveelheden cocaïne in de dozen aangetroffen en in beslag genomen.

De dozen met drugs werden vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade, die ook belast werd met het verder onderzoek van deze strafzaak.

Ada beweert dat ze te twee dozen had gepost in opdracht van haar buurman Clifton O.(36).

Ada is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Op 3 februari meldde Clifton O. zich aan op de afdeling Narcotica Brigade. Hij gaf toe dat hij Ada de dozen met cocaïne had gegeven om voor hem te posten.

Clifton is het afgelopen jaar twee keer aangehouden voor het posten van dozen waarin cocaïne verstopt was.

Hij is door de politie ingesloten.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.