fbpx

Postuum huldiging tijdens herdenking 168 jaar naamsverandering Coronie

GFC NIEUWS- In verband met 168 jaar naamsverandering Coronie heeft Sombra Moksi Patu Grupa in samenwerking met het commissariaat vorige week 10 Coronianen postuum gehuldigd, die een belangrijke maatschappelijke bijdrage hadden geleverd in en voor het district.

Na het uitspreken van bemoedigende woorden door districtscommissaris Remie Tarnadi, een inleiding van Sombra en een optreden van de zanggroep Sweet Voices, werden de biografieën van de gehuldigden voorgehouden en de awards, gemaakt van kokosmateriaal, overhandigd aan de vertegenwoordigers.

Voor een postuum huldiging kwamen in aanmerking: Harry Tevreden, Renee Doorson, Sarpan Tarnadi, Kisroeh Doelahmarsidi, Willem Irion, Batcha Dors, Harry Gefferie, Tasimin Sastroredjo, Hendrik Chon A Fong en Amatradjoet Moertabat.

BEKIJK OOK
Enorme drukte bij pompstation om verhoogde brandstofprijzen

Op deze avond gaf Sombra ook te kennen dat zijn organisatie, na 6 jaren, voor de laatste maal de herdenking van de Coronman Dey mede organiseert.

De herdenkingsactiviteiten werden op de dag zelf, 10 oktober, afgesloten met een kindersport- en speldag. De aanwezige kinderen konden genieten van de diverse activiteiten, waaronder fosten prey en kregen presentjes en traktaties.