fbpx
Facebook Pagelike Widget

Postbode bezorgt pakketjes in grappige outfits om mensen op te vrolijken tijdens lockdown

GFC NIEUWS- Een postbezorger in Engeland bezorgt zijn pakketjes elke dag in een andere outfit.

Zo worden de mensen elke dag dus weer opnieuw verrast met de outfit waarin de postbode langskomt.

De postbode, die Jon Matson heet, is onder andere al langs geweest als gladiator en als verpleegster. Op deze manier brengt die toch nog een lach op de gezichten van de mensen in deze zware tijden.

De postbode in kwestie geeft zelf ook aan dat hij het doet om mensen nog een leuk moment op de dag te bezorgen. Hij is de enige persoon op de dag die men ziet buiten hun eigen familie om en daarom probeert die hen daarvan te laten genieten.

Veel bewoners geven aan het erg leuk te vinden en zien het als een hoogtepunt van de dag. Het blijft elke dag een verrassing in welke outfit die aan komt zetten. Hij houdt de hoop en de moed in de buurt.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…