fbpx

POP UP Art Village: Platform voor kunst vanuit eigen bodem

GFC NIEUWS- Om het groter Surinaams publiek de mogelijkheid te geven kennis te laten maken met Surinaamse kunstenaars en artiesten is er op de begane grond in de Hermitage Mall, de POP UP Art Village dat nog twee zaterdagen plaats zal vinden.

Platform Support Suriname en Kokolampu in samenwerking met de Hermitage Mall presenteert POP UP Art Village.

De Surinaamse kunstenaars en artiesten, vanuit Platform Support Suriname, zullen via performance art, spoken word, haarkunst (vlechten) en beeldende kunst hun talenten delen met het publiek.

Vanaf 31 augustus is dit festijn van start gegaan. De bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om hun haren te laten vlechten en kennis te maken met de artiesten.

De POP UP Art Village is een unieke plek die op 4 zaterdagen oppopt, waar creatieve uiting, zichtbaarheid centraal staan.

BEKIJK OOK
SWM: drinkwaterkwaliteit gegarandeerd, geen reden tot bezorgdheid na toename braken en diarree

Lokale kunstenaars en artiesten krijgen de kans om hun talenten te tonen. Hiernaast worden elke week de kinderen uit het tehuis Hoop Voor Kinderen in de watjes worden gelegd met onder andere haarverzorging en beeldende kunst.

De Hermitage POP Up Art Village vindt plaats op twee zaterdagen in de vakantie, met name: zaterdag 14 en 21 september, telkens van 17.00 -20.00 uur.

Hierbij een aantal namen van lokale kunstenaars en artiesten die meedoen aan de POP UP Art Village: Zulile Blinker (MC), Siah Valentina (Beeldende kunst), Emanuel Pinas (Muziek), Koloku (Spoken Word), Guillermo Linger (Beeldende kunstenaar), Kokolampu (Spoken Word), Xiomara van Hetten (Muziek), Emanuel Sanvisi (Muziek/Poetry), Nisha Madaran (Muziek) en meer.

Haarkunst door: Coockie’s, Danischa Barrow, The Hairbox, Kelly, Samantha Doorson, Te’ A Naturals en meer.