fbpx

Poort valt op 55-jarige Kesnel en komt te overlijden

GFC NIEUWS- De 55-jarige Kesnel Marc Jean is vandaag levenloos door de eigenaar van pand no.112 te Leiding 8 onder de poort aangetroffen.

De politie van Leiding 9A deed na de telefonische melding van het ongeval de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen vertoonde Kesnel geen teken van leven meer en stelde een ingeschakelde arts de dood vast.

Onderzoek wees uit dat de poort vermoedelijk in de avond van woensdag op Kesnel moet zijn gevallen met voor hem het noodlottige gevolg.

Volgens een verklaring van de eigenaar was Kesnel als landbouwer in dienst bij hem en woonde reeds 9 tot 10 jaar in de achterwoning.

Na zijn landbouwwerkzaamheden begaf hij zich elke avond na 19.00 uur naar de winkel om zich te goed te doen aan wat alcohol.

BEKIJK OOK
Amoksi wil dat criminelen die gezin op straat beroofden snel worden opgepakt

Het vermoeden bestaat dat hij op 18 september in beschonken toestand terugkeerde naar huis. De poort die vrij zwaar is, moet vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden op hem zijn gevallen.

De eigenaar die in de voorste woning verblijft, belde Kesnel omstreeks 09.00 uur donderdagmorgen op, maar kreeg geen antwoord. Hij besloot om op zoek te gaan naar zijn arbeider en trof hem levenloos onder de poort aan.

Het ontzielde lichaam van Kesnel is voor obductie in beslag genomen.