fbpx

Polyamorische echtgenoot met negen kinderen roteert met zijn slaappartners

GFC NIEUWS- Een polyamorische echtgenoot, die negen kinderen heeft en roteert bij het slapen met zijn drie partners, zegt dat zijn familie liefdevol is als elke ander gezin.

Gepensioneerde brandweerman en zakenman, Jermaine Roquemore, 41, gelooft in het vermogen om intieme relaties te hebben met meer dan een persoon op hetzelfde moment.

Jermaine uit Bakersfield, California (VS), ontmoette zijn eerste vrouw, Angelica (41) 22 jaar geleden toen hij werkte in een nachtclub. De vrouw zit in onroerend goed.

Het paar begon en relatie en is nu 13 jaar getrouwd en heeft drie kinderen, Hennayee Janiverly, 19, Jermaine Deon, 17, en Lodum Quinton, 14.

In maart 2001, ontmoette Jermaine zijn tweede partner, kleinhandel manager Leighanne, 36, online.

Ze trok in bij Angelica en Jermaine in september van dat jaar. Ze hebben vier jongens samen, Braylon Lee Anthony ,15, Aniken Raz ,13, Izan Marcel, 11, en Holden Jermaine, 9.

In 2015, ontmoette Jermaine zijn derde partner Maria (41) via een dating app. Zij hebben een dochter, Amelia, 2.

BEKIJK OOK
Worstverkopende man die ook in drugs handelt ingesloten

Jermaine, Angelica, Leigh en Maria wonen samen met hun negen kinderen en terwijl ze in het begin slaapkamer deelden, hebben ze nu elk hun eigen slaapkamer en slaapt Jermaine om de beurt met de vrouwen gedurende de week.

Jermaine zegt dat hij altijd open is met zijn partners en hebben ze de gelegenheid om een vriend te hebben als ze daartoe de behoefte hebben.

Ze delen hun gezinsleven op Instagram en YouTube en hebben een netwerk gecreëerd om in contact te komen met andere soortgelijke families.

Jermaine zegt dat hij gemende reacties krijgt van mensen die vragen hebben over zijn leefstijl en worden ze vaak aangestaard, maar hij krijgt ook ondersteuning.

Alhoewel in het begin er jaloezie was tussen de vrouwen, zeggen ze zelf dat de familie door de jaren heen naar mekaar toe is gegroeid en elkaar ondersteunt.

Jermaine sluit uitbreiding van zijn familie of relaties aangaan met nieuwe partners in de toekomst niet uit.