fbpx
Politiepost Santo Boma drie dagen gesloten vanwege Covid-19-gevallen

GFC NIEUWS- De politiepost Santo Boma wordt drie dagen gesloten, vanwege enkele positieve gevallen onder agenten. Ook een arrestant testte positief op Covid-19.

De leiding heeft besloten om de politiepost te sluiten. De collega’s die in contact zijn gekomen met de besmette agenten gaan in thuisquarantaine.

De overige arrestanten zijn overgebracht naar het Huis van Bewaring Santo Boma.

De politiepost zal worden ontsmet. Gezegd wordt dat ook enkele leidinggevenden van het station in contact zijn gekomen met hun besmette collega’s.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…