fbpx

Politieman op bizarre wijze gedood door haan met mes

GFC NIEUWS- Een politieagent werd op bizarre wijze gedood door een haan.

Luitenant Christian Bolok is maandag omgekomen bij een bizar ongeluk dat gebeurde tijdens een inval bij een illegaal hanengevecht in de provincie Samar, de Filipijnen. De officier bloedde dood nadat een vlijmscherp metalen mes dat op een van de hanen was bevestigd, een slagader in zijn been had doorgesneden.

De politie in dat land treedt hard op tegen illegale hanengevechten, omdat de bijeenkomsten voor verspreiding van het coronavirus zouden zorgen, meldt thesun.

Bolok, een dertig plusser, probeerde een haan te grijpen toen een van de kleine stalen mesjes die aan de poten van een haan waren bevestigd zijn dijbeenslagader raakte, zei provinciegouverneur Edwin Ongchuan. “Hij probeerde de hanen in beslag te nemen, maar het ging helemaal mis”, aldus de provinciegouverneur .

OOK INTERESSANT
Regering in startblokken voor installatie Nationale Anti-Corruptie Commissie

De politieman werd onmiddellijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar werd bij aankomst dood verklaard.

De politie heeft drie boeren gearresteerd, terwijl drie andere betrokkenen nog op vrije voeten zijn. Zeven hanen en contant geld werden door de politie in beslag genomen.

Dit is niet het eerste menselijke dodelijke ongeval dit jaar tijdens een hanengevecht.

In januari werd in India een man gedood nadat een scherp mes dat aan een haan was vastgemaakt, zijn nek had doorgesneden. Saripalli Chanavenkateshwaram Rao(50) werd op 15 januari in de nek gesneden met een vlijmscherp mes dat aan de klauw van de haan was vastgemaakt.

Dat illegaal hanengevecht vond plaats in het dorp Pragadavaram in West Godavari, India.

Foto ter illustratie.