fbpx
Politieman aangehouden wegens vuurwapengeweld

De 35-jarige politieambtenaar Jaiwansingh N. is op woensdag 13 januari door de afdeling Onderzoek Personeel Zaken (OPZ) van de politie ingesloten voor het toepassen van vuurwapengeweld.

Jaiwansing heeft op dinsdag 12 januari, na een woordenwisseling, het vuur geopend op een bromfietser. De politie van het ressort Leiding ging naar het adres nadat zij door de Centrale Meldkamer was ingeschakeld. De 19-jarige Guilliano F. Is ter plaatse aangetroffen met een schotverwonding in de linkerschouder.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de politieambtenaar reed over de Baas Adrianusstraat. Hij moest plotseling uitwijken voor een gat op het wegdek. Tijdens die manoeuvre reed hij de bromfietser bijna aan. Dit leidde tot een woordenwisseling.

De autobestuurder verklaarde achtervolgd te zijn geworden door de bromfietser die toen een scherpvoorwerp tevoorschijn haalde om hem daarmee te verwonden.  Volgens getuigeverklaring had de bromfietser geen scherp voorwerp bij zich.  De politieman werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest.

Hij werd negatief getest. Jaiwansingh is door politie Leiding aangehouden en overgedragen aan de afdeling OPZ. De wetsdienaar wordt  verdacht van poging doodslag en zware mishandeling. De bromfietser is na medische behandeling heengezonden.

 

Meer nieuws

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…