fbpx
Facebook Pagelike Widget

Politieman (31) overleden na aanrijding

GFC NIEUWS- De 31-jarige politieambtenaar Phawan Nirmal is maandagavond 27  bij een verkeersongeval aan de Lachmonstraat overleden, meldt het KPS.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de agent van politie 1e klasse kort voor het ongeval in zijn personenauto reed over de Lachmonstraat, komende vanuit de richting van de Coesewijnestraat en gaande in de richting van de Floralaan.

Ter hoogte van het bejaardentehuis Albertine verloor Nirmal de controle over de besturing van zijn voertuig.

De auto kwam in eerste instantie in botsing met een betonnen pilaar langs de rijbaan, vervolgens tegen een gebouw van Surpost en een draagmast van de E.B.S.

De agent raakte zodanig gewond dat hij vrijwel gelijk het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de agent afgestaan aan zijn nabestaanden.

De politieman reed waarschijnlijk met een hoge snelheid, toen hij de controle over zijn auto verloor. Het is vooralsnog niet duidelijk waarom hij zo hard over de weg reed.

Phawan Nirmal was agent van politie 1e klasse werkzaam op het politiebureau Nieuwe-Haven. Hij zal met Korpseer ten grave gedragen worden.

Meer nieuws

Minister EZ doet prijscontrole

GFC NIEUWS- Minister Saskia Walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technische Innovatie ging op 30 november met de Economische Controledienst(ECD) van het ministerie op pad…

No! against gender based violence

GFC NIEUWS – We zitten nu midden in de sixteen  days of activism against gender based violence tussen 25 november en 10 december. Verschillende (overheids)organisaties…

Galibi wil alcoholmisbruik de kop indrukken

GFC NIEUWS- Door vandaag een alcoholvrij sportevenement in Galibi te houden, willen de initiatiefnemers gevallen van alcoholmisbruik in de dorpen Christiaan- en Langamankondre reduceren.

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…