fbpx
Politieleiding distantieert zich van uitspraken bestuursleden SPB

Onlangs hebben bestuursleden van de Surinaamse Politie Bond (SPB) in een radioprogramma aangegeven dat zij vinden dat de procureur-generaal in Suriname een racistisch beleid voert.

Deze uitspraken zijn gedaan in verband met de aanhouding van drie politieambtenaren, die bij het voetballen in het politieressort Uitvlugt, zowel verbaal als fysiek in de clinch raakten met een gezin.

De korpsleiding benadrukt in een bericht met klem dat zij zich distantieert van de uitspraken gedaan door die bestuursleden in dat praatprogramma.

De uitspraken zijn op persoonlijke titel gedaan, meldt de PR van het KPS vandaag.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.