Politieke partijen doen mee aan communicatiecongres 2020

GFC NIEUWS- Op 23 en 24 april vindt het derde communicatiecongres plaats in het IGSR-gebouw.

Het communicatiecongres 2020 staat dit jaar volledig in het teken van de komende verkiezingen en fungeert als verbindende factor tussen de burger & de politiek en vice versa.

Het thema luidt: Politieke Communicatie werkt! 

Er worden seminars, workshops en trainingen verzorgd over politieke communicatie, overheidscommunicatie, burgerparticipatie en communicatie & leiderschap.

Verder staan op het programma: een live persconferentie van de deelnemende politieke partijen aan de verkiezingen 2020, een politiek debat, een politieke beurs en de lancering van de stemwijzer voor de komende verkiezingen.

De stemwijzer zal tien thema’s behandelen die detailinformatie verschaffen over maatschappelijke vraagstukken in ons land en de burger (kiezer) dichter bij de politiek brengen.

Het doel van het communicatiecongres 2020 is het faciliteren van de politieke discussies en het informeren en enthousiasmeren van onze burgers om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons land.

De hoofdorganisator is het Centrum voor communicatie & Public Relations (CCPR) in samenwerking met het Kennis & Expertisecentrum Suriname (KES), LOGEION Nederland (beroepsvereniging communicatie), Becoming you Nederland en RB Consultancy & Strategy (van politicoloog Raissa Biekman).

De meeste politieke partijen hebben inmiddels gereageerd op de brief van het CCPR.

Deelname aan het communicatiecongres 2020 is nog steeds mogelijk. Organisaties kunnen middels een showcase hun producten en diensten presenteren aan het aanwezige publiek en deelnemen aan diverse activiteiten in de aanloop tot aan het communicatiecongres 2020.

Het landelijk communicatieonderzoek in samenwerking met Hogeschool Leiden, Hanzehogeschool Groningen en Logeion is inmiddels gestart om meer data te verzamelen over het werkgebied van communicatieprofessionals.

De verkregen data wordt tijdens het communicatiecongres in april gepresenteerd en zal daarna vanaf juni 2020 beschikbaar zijn via de website van CCPR.

Het verzamelen van data verschaft informatie over het werkgebied en is essentieel voor groei in de sector. 

Overige berichten