fbpx

‘Politieke communicatie werkt’

GFC NIEUWS- ‘Politieke communicatie werkt’, luidt het thema voor het communicatiecongres 2020.

Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) en het Kennis- en Expertisecentrum Suriname (KES) hebben de handen ineengeslagen om samen politieke communicatie & leiderschap op een unieke wijze te presenteren aan de Surinaamse gemeenschap.

“Gelijkwaardigheid is essentieel voor succesvolle communicatie”, zegt CCPR voorzitter Angela van der Kooye. “Elke wijze van communicatie naar- en vanuit de burger vraagt om enige zorgvuldigheid en bedachtzaamheid”.

Het Politiek Congres is voor communicatie professionals, politici, ondernemers en elke actieve burger in Suriname.

Het doel van het congres is het faciliteren van de politieke discussies en het informeren en enthousiasmeren van onze burgers om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons land. De wisselwerking van kennisuitwisseling en burgerparticipatie is cruciaal in ons land.

BEKIJK OOK
Latere invoering BTW wordt geïncorporeerd in IMF-programma

Elke burger heeft het recht om goed geïnformeerd te zijn en elke politieke leider heeft er enorm belang bij, dat deze zelfde burger haar verantwoordelijkheid neemt. En actief participeert aan de ontwikkeling van onze natie.

CCPR en KES zullen door middel van een live persconferentie, live politieke debatten, een politieke beurs, een politiek podium voor burgerinitiatieven, politieke kadertrainingen en diverse seminars van nationale en internationale deskundigen, diverse onderwerpen presenteren.

De rol van communicatie en politiek leiderschap staan hierbij centraal. Alle politieke partijen hebben daarbij ook de mogelijkheid om hun programma live te presenteren.

Het politiek congres zal op 23 en 24 april plaatsvinden, een maand voor de verkiezingen. Surinamers met elkaar verbinden door dialoog, is één van de uitgangspunten.