fbpx

Politiek leider HVB: De strijd is gestreden

GFC NIEUWS- “De strijd is gestreden en we hebben de strijd verloren. Ik begrijp dat we allemaal heel teleurgesteld en verdrietig zijn, ik ook. Daarom zijn we nu eenmaal mens.”
Zo luidt de eerste reactie van politiek leider Raymond Sapoen van de Hervormings – en Vernieuwingsbeweging (HVB).
Sapoen: “We hebben de afgelopen jaren ontzettend veel goede dingen gedaan voor de samenleving en gewezen hoe het anders kan. En daarop moeten we trots zijn. Put troost hieruit en koester deze daden.”
“We hebben heel graag een ander resultaat gewild maar de kiezers hebben anders beslist en ook dit moeten we accepteren en eerbiedigen. Ik weet dat er hard gewerkt is maar dat er ook een heleboel dingen verkeerd zijn gegaan waaruit we moeten leren; we zijn immers lid van een jonge lerende organisatie.”
“Ik bedank eenieder voor jullie inzet en hou in gedachten dat wij nu allen de pioniers zijn van de HVB en na onze eerste vuurproef deze verkiezingen, de plicht hebben om de 6000 kiezers die voor ons hebben gestemd verder te begeleiden. Voor nu, laat de emoties de vrije loop en raap de scherven op zoals ik nu doe.”
“We zullen na een gedegen evaluatie op alle niveaus binnenkort met u van gedachten wisselen over het verder traject. We zullen niet bij de pakken neerzitten, maar moedig opstaan als trotse HVB’ers en als strijders onze missie voor een beter Suriname voortzetten,” aldus Sapoen.

BEKIJK OOK
e-Governance Academy of Estonia zal CBB ondersteunen bij digitalisering registratieprocessen