Politiebureau uitvlucht krijgt donatie van Suriname Cartridge Depot

De veiligheid van elke Surinaamse burger is belangrijk en het is onacceptabel dat inkt hier de spelbreker van is in Suriname. Dit zijn de woorden van Aristo Kelly, directeur van Suriname Cartridge Depot.

“Met ontsteltenis hebben wij dan ook kennis genomen van het feit dat de politie zonder inkt zit om haar werkzaamheden uit te oefenen. Het bedrijf zal daarom dan ook de overheid kosteloos ondersteunen en een krediet aanbieden, zodat deze haar doelstellingen kan bewerkstelligen. Zodra zij in staat is te bestellen, hopen wij dan ook op de loyaliteit van de overheid te rekenen”, zegt hij verder.

Suriname Cartridge Depot is in 2012 opgericht en vervaardigt hoogwaardige laser toners voor laser printers. Hierdoor kunnen bedrijven tegen de helft van de standaardprijs printen. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat schadelijke reststoffen van toners en cartridges niet in het milieu terechtkomen.

Het bedrijf is groeiende en exporteert sinds kort ook toners naar buurland Guyana. Dit omdat bedrijven willen besparen. Daarnaast krijgen bedrijven ook gratis service op hun machines.

De directie hoopt met dit gebaar zij uitgenodigd wordt om samen met de overheid te gaan recyclen, zodat de overheid in de toekomst nooit meer zonder inkt komt te zitten en ook op dit punt bespaart. Recycled toners is een exportproduct van Suriname, dus het kan niet dat nota bene onze overheid zonder inkt en toners zit, zegt Kelly.(GFC)

Overige berichten