Politiebericht dodelijke steekpartij Galibi

GFC NIEUWSREDACTIE- De 44-jarige Jerry Tapoko is zondagavond bij een steekpartij in het dorp Galibi om het leven gekomen.

Het voorlopig onderzoek wees uit dat het slachtoffer Jerry met de 36-jarige H.S. zat te borrelen. Op een gegeven moment viel H.S. de vrouw van Jerry lastig, waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen. Omstanders kwamen ertussen en konden voor dat moment erger voorkomen.

Beide mannen vertrokken daarna richting hun woning. Onderweg naar huis begon de ruzie opnieuw en raakte het tweetal in een gevecht. Bij die gelegenheid haalde H.S. een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Jerry een steekverwonding toe in zijn linkerborst.

De dorpsbewoners raakten door dit incident met dodelijk afloop zodanig verhit en vielen de verdachte aan. Met zware letsels werd H.S. ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen.

Het ontzielde lichaam van Jerry is voor obductie in beslag genomen, terwijl de verdachte H.S. in verzekering is gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Maandsalaris vanaf SRD 6000,- Vacatures beschikbaar voor administratieve krachten, gezondheidmasseuses en salesrepresentatives. Klik HIER voor meer informatie…..

Overige berichten