fbpx
Politieambtenaar gekapt door geestesgestoorde neef

GFC NIEUWS- De 43-jarige geestesgestoorde man, Jerry K., werd maandagmorgen door de politie van Brokopondo opgespoord en aangehouden, omdat hij zijn neef die politieagent heeft, zou hebben gekapt.

De politieambtenaar werd op 11 april door dorpsgenoten gemeld dat Jerry met een houwer achter een kind rende.

De neef begaf zich naar de plek en het lukte hem om Jerry tot bedaren te brengen. Vervolgens probeerde de politieman Jerry zover te krijgen om de houwer af te staan, echter zonder succes. De politieambtenaar nam toen het besluit om assistentie te vragen aan de plaatselijke collega’s.

Terwijl de politieman belde, leek het alsof Jerry wegliep. In plaats daarvan viel hij hem van achteren aan.

Op het moment dat de politieman zich omkeerde kapte Jerry hem met de houwer in zijn gelaat. Na zijn daad vluchtte Jerry het bos in.

De politieman raakte zwaargewond en is na eerste medische behandeling verwezen naar een kaak- en plastische chirurg.

Jerry werd dezelfde dag aangehouden, nadat hij vanuit het bos tevoorschijn kwam. Hij is voor psychiatrische behandeling overgebracht naar het Psychiatrisch Centrum Suriname te Paramaribo.

Jerry wordt in feite verzorgd door het slachtoffer, meldt het KPS.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)