fbpx
Politieambtenaar aangehouden voor overtreding Wet Verdovende Middelen

GFC NIEUWS- De 37-jarige politieambtenaar A.C. is op 27 juli aangehouden door de douane en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie.

A.C. is aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Op 27 juli deed A.C. een postbedrijf aan om een postpakket op te halen. Dat postpakket is door een neef vanuit Nederland naar hem verzonden. In dat postpakket bleek marihuana, meer bekend als Nederwiet, verstopt te zijn. De in beslag genomen drug heeft een gewicht van 150 gram.

Hangende het onderzoek is A.C. in verzekering gesteld door de politie. Hij geeft aan dat hij niet wist dat de drug in het postpakket verstopt was. Voorts dat slechts een deel van de inhoud van het postpakket van hem was en dat de rest van de spullen voor andere personen bestemd waren.

De politie onderzoekt deze zaak verder.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.