fbpx
Politieagente (43)overleden aan gevolgen coronabesmetting na 2 keer weigering test

GFC NIEUWS-  Een 43- jarige vooraf kerngezonde politieagente is overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting nadat artsen tweemaal hebben geweigerd haar te testen.

Marylou Armer, een detective uit Californië, had vorige maand vaker bij medici aangedrongen op een test, omdat ze koorts en ademhalingsklachten had die mogelijk veroorzaakt werden door het potentieel dodelijke coronavirus.

Haar vier jaar oudere zus vertelt aan Amerikaanse media dat de politieagente van medici te horen kreeg dat zij zich niet druk hoefde te maken aangezien ze in goede conditie was en nog redelijk jong was. Ze zou om die reden geen groot risico lopen.

Toen de klachten een week daarna verergerden en de echtgenoot van de detective haar noodgedwongen naar de afdeling spoedeisende hulp bracht van het ziekenhuis, werd de vrouw uiteindelijk getest. Ze bleek COVID- 19 te hebben. Artsen konden echter niet veel meer voor haar doen, ze stierf een paar dagen later.

 

 

 

 

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.