Politieagent doodt echtgenote toen ze ontdekte dat hij lening nam op haar naam

De Britse politie-inspecteur Darren McKie (43) heeft zijn vrouw met wie hij drie kinderen heeft, vermoord toen ze ontdekte dat hij een lening van 62.000 euro had genomen op haar naam met hun huis als onderpand.

Het gezin leefde in luxe, maar de vrouw had geen idee dat de man de ene lening na de andere lening aanging om hun levensstijl in stand te houden. Toen hij geen lening meer kon krijgen bij de banken, besloot hij om een lening aan te gaan op naam van zijn vrouw.

De man moest er het paspoort van zijn vrouw en een overzicht van haar loonfiches voor opsturen, maar had er niet op gerekend dat die documenten via een aangetekende zending terug zouden worden gestuurd op het moment dat hij uit werken was en zijn vrouw alleen thuis was. Dat was het moment dat alles aan het licht kwam.

De vrouw stuurde een boze sms naar de man die vervolgens aangaf dat hij meteen thuiskwam. Het volgende moment was de vrouw dood. Volgens de lijkschouwer had ze verwondingen aan haar hals die een karatetrap deden vermoeden. Ze stierf uiteindelijk doordat ze minstens een minuut lang gewurgd werd. Daarbij brak de dader twee wervels in haar nek. Vervolgens dumpte hij haar in een kreek. Het lijk werd ontdekt door vissers.

Overige berichten