fbpx

Politie zoekt naar eigenaar grote partij smokkelsigaretten

De afdeling Fraude en Economische delicten heeft in de maand december 2016 een inval gepleegd in een loods aan de Kwattaweg te Paramaribo. In de loods is er een grote partij sigaretten van de handelsmerken Tradition en Gaya aangetroffen en ten behoeve van de Justitie in beslag genomen.

Deze sigaretten voldoen niet aan het gestelde in paragraaf 5 van de Tabaksweg (SB 2013 nr. 39) inzake maatregelen voor tabak – en tabaksproductenverpakking en etikettering. Het vermoeden bestaat dat deze goederen Suriname zijn binnen gesmokkeld. De eigenaar van de sigaretten is nog niet achterhaald.

BEKIJK OOK
Werkgroep start traject om Wageningen toerismerijp te maken

De politie roept de eigenaar van de sigaretten op om zich binnen twee weken in verbinding met de afdeling Fraude en Economische delicten te stellen in verband met de afronding van het onderzoek. Indien hieraan geen gevolg wordt gegeven, zal de politie genoodzaakt zijn om tot de vernietiging van deze partij sigaretten over te gaan.

De afdeling Fraude en Economische delicten is te bereiken op de telefoonnummers 455830 en 451313. Deze afdeling is ondergebracht te politie bureau Geyersvlijt aan de Basitostraat te Paramaribo.(GFC)