fbpx
Politie zegt sorry na arrestatie man die voeding bracht voor kwetsbare familieleden

GFC NIEUWS- De politie in Manchester, Engeland, was genoodzaakt om ‘sorry’ te zeggen aan een man die vrijdag onterecht in de boeien werd geslagen, nadat hij voeding bracht voor enkele kwetsbare familieleden.

De man werd beschuldigd van overtreding van Covid-19 maatregelen in het land.

De man zei echter aan de politieagenten dat hij even voeding bracht voor familieleden, die een handicap hadden en niet zelf in staat waren om te koken. Echter weigerden de twee agenten te luisteren en sloegen hem in de boeien toen hij persisteerde dat hij even iets naar binnen wilt brengen.

De man moest mee naar het politiebureau.

Een buurvrouw die het tafereel gade sloeg, schreeuwde vanuit haar balkon dat eenieder gestresseerd is door de huidige situatie, zo ook jullie agenten.

De agenten bedreigden haar dat ze ook zou volgen als ze haar mond niet dichthield.

De politie heeft intussen zijn verontschuldigingen aangeboden, omdat na het onderzoek bleek dat de man de waarheid vertelde.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…