fbpx

Politie voert controles op aan weerszijden Wijdenboschbrug

GFC NIEUWSREDACTIE- Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft ingaande middernacht de controles aan weerszijden van de J.A. Wijdenboschbrug in Paramarribo (Suriname) opgevoerd.

Dit zal duren tot zaterdag 25 december 00:00 uur.

Ook geldt er vanaf aanstaande zaterdag om 00:00 uur een verbod van zwaar transport over de Wijdenboschbrug, met uitzondering van de tijd tussen 23:00 en 05:00 uur.

Voorts zal de fingerende wetgeving met betrekking tot de meldingsplicht voor (transporteurs van) zwaar materieel over de brug, strikt worden toegepast. Dit maakt het KPS bekend.

Om gebruik te maken van de brug, zal zwaar materieel een melding moeten maken bij de Motor Surveillance Dienst (MSD) en politie van Commewijne.

BEKIJK OOK
Volksgezondheid ondersteunt eerste activiteit Stichting Isabelle

Het KPS meldt dat er verder overleg gevoerd zal worden met de districtscommissarissen, de belangenorganisaties en overige stakeholders, over deze maatregelen.

Ook zullen de technische randvoorwaarden, voortvloeiende uit de beschikking, welke noodzakelijk zijn voor uitvoering van deze beschikking spoedig gereed worden gemaakt.

De informatie en voorlichting naar de samenleving richting dit beleid en de maatregelen ter zake zullen worden opgevoerd.