fbpx
Facebook Pagelike Widget

Politie update: Taxichauffeur beroofd, crimineel neergeschoten

Dwight L. is op zaterdag 24 april door het Arrestatie team aangehouden in het dorp Nieuw Koffiekamp. Hij heeft samen met Roël G. een taxichauffeur op zondagochtend 12 april in de Grapefruitstraat overvallen en beroofd.

Onder bedreiging van een mes is de auto, geld en een zaktelefoon van de taxichauffeur weggenomen. De chauffeur werd ook van zijn vrijheid beroofd.

Roël is niet lang na het feit aangehouden. Daarbij had de politie vuurwapengeweld aangewend en werd hij in zijn been geraakt.

Dwight had kans gezien om te vluchten. De verdachten hebben bekend dat zij de beroving gepleegd hebben en ook dat zij de chauffeur van zijn vrijheid hebben beroofd.

Deze zaak in onderzoek bij de recherche van Regio Paramaribo.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.