Politie Uitvlugt pakt 8 verdachten op na diefstal tandpasta

GFC NIEUWS– Chotelal B.(26), Kevin L.(22), Surinderkumar S.(40), Thao Yan L.(29), Mahesh R.(31), Amtiemkumar S.(26), Premish M.(32) en Jiali J.(40) zijn door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden voor verduistering en heling.

Een benadeelde deed op woensdag 25 maart aangifte tegen deze manspersonen die werknemers van hem zijn. Deze waren belast met het verstrekken van 300 pakketten aan minderbedeelde gezinnen. Uit die pakketten hebben ze tandpasta van het merk “Colgate” weggenomen.

De politie startte een strafrechtelijk onderzoek nadat de benadeelde aangifte had gedaan. Uit het politioneel onderzoek werd duidelijk dat het vermoeden juist was en dat zijn werknemers inderdaad de tandpasta’s uit de pakketten weggenomen hadden.

Het lukte de politie om de partij tandpasta te achterhalen. Deze is ondertussen teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

De verdachten Thao Yan L., Mahesh R., Premish M. en Jiali J. die wegens heling aangehouden waren, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de overige vier verdachten Chotelal B., Kevin L., Surinderkumar S. en Amtiemkumar S. hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld.