fbpx
Politie treft lijk in verre staat van ontbinding aan in huurhuis

GFC NIEUWS- De politie van Uitvlugt trof dinsdag een lijk in verre staat van ontbinding aan in een huurhuis.

De politie kreeg een melding binnen dat vermoedelijk een lijk in een huurwoning was in de Irsillastraat. De verhuurster had de huurder enkele dagen niet gezien en er kwam een onaangename geur uit het huis.

Op dat adres bevinden zich twee woningen. De eigenaar van dat pand woont in het voorste huis. Het huis achterop het erf heeft zij verhuurd aan een man.

Het huurhuis was afgesloten en de politieambtenaren namen inderdaad een onaangename geur waar. Met toestemming van de huiseigenaar werd de toegangsdeur van het huis door de politieambtenaren opengebroken. In het huis werd een lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen. Het bleek het ontzielde lichaam van een vrouw te zijn en niet dat van de man aan wie het huis is verhuurd.

Op grond van de aangetroffen situatie in het huis en in de buurt van het lijk bestaat sterk het vermoeden bij de politie dat er sprake is van een misdrijf.

Er is een paspoort ter plaatse aangetroffen dat hoogstwaarschijnlijk van de dode is. Het paspoort is door de Dominicaanse republiek afgegeven aan de 31-jarige Catheline Elizabeth De Los Santos Mateo.

Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen door de politie.

Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van Uitvlugt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…