fbpx

Politie treft lijk in verre staat van ontbinding aan in huurhuis

GFC NIEUWS- De politie van Uitvlugt trof dinsdag een lijk in verre staat van ontbinding aan in een huurhuis.
De politie kreeg een melding binnen dat vermoedelijk een lijk in een huurwoning was in de Irsillastraat. De verhuurster had de huurder enkele dagen niet gezien en er kwam een onaangename geur uit het huis.
Op dat adres bevinden zich twee woningen. De eigenaar van dat pand woont in het voorste huis. Het huis achterop het erf heeft zij verhuurd aan een man.
Het huurhuis was afgesloten en de politieambtenaren namen inderdaad een onaangename geur waar. Met toestemming van de huiseigenaar werd de toegangsdeur van het huis door de politieambtenaren opengebroken. In het huis werd een lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen. Het bleek het ontzielde lichaam van een vrouw te zijn en niet dat van de man aan wie het huis is verhuurd.
Op grond van de aangetroffen situatie in het huis en in de buurt van het lijk bestaat sterk het vermoeden bij de politie dat er sprake is van een misdrijf.
Er is een paspoort ter plaatse aangetroffen dat hoogstwaarschijnlijk van de dode is. Het paspoort is door de Dominicaanse republiek afgegeven aan de 31-jarige Catheline Elizabeth De Los Santos Mateo.
Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen door de politie.
Deze zaak is voor verder onderzoek door de politie van Uitvlugt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

BEKIJK OOK
Gewapende mannen overvallen autobestuurder en meerijders nabij Cassipora