fbpx
Politie spoort 27-jarige oplichter Kasanpawiro op

De 27-jarige Jonathan Kasanpawiro wordt door de recherche van de politie Regio Midden en door de afdeling Kapitale Delicten opgespoord ter zake oplichting en verduistering.

Volgens informatie van de afdeling PR van het KPS heeft hij meerdere slachtoffers gemaakt.

Deze verdachte heeft drie opvallende tatoeages aan zijn lichaam te weten: aan zijn rechterbovenarm in de vorm van een spin, aan zijn linker bovenarm, een tatoeage in de vorm van een ster en aan zijn rechterschouderblad een tatoeage in de vorm van een skelet.

Informatie over deze verdachte kan worden doorgespeeld aan de afdeling Kapitale Delicten op de nummers: 403645, 402736 of 403252.

Men mag ook bellen naar de Centrale meld kamer op het nummer 115 en met de politie tiplijn op het nummer 179.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…