fbpx
Politie Saramacca neemt 8 rijbewijzen in beslag

De politie van het ressort Calcutta heeft op vrijdag 3 april, tijdens een snelheidscontrole te Catherina Sophia, 8 rijbewijzen ingevorderd.

De rijbewijzen zijn ingevorderd, omdat de autobestuurders, binnen de bebouwde kom de maximum snelheid van 40 km per uur met 50 km of meer hebben overschreden.

Bij een gehouden roadblock op zondag 5 april te Monkshoop is er ook een rijbewijs ingevorderd van auto bestuurder. Hij bleek onder invloed te zijn van alcoholhoudende drank.

De politie kreeg verder een melding binnen over een verkeersongeval op de weg naar Coppenamepunt met als rijrichting Nickerie, waarbij een voertuig in de trens was beland.

De bestuurder zat alleen in het voertuig en verklaarde door vermoeidheid in slaap te zijn gevallen. Een blaastest wees echter uit, dat hij onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.

De rijbewijzen zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingevorderd, deelt de PR van het KPS mee.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…