fbpx
Politie rectificeert bericht overleden bromfietser

GFC NIEUWS- De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname heeft op 27 augustus per abuis aangegeven dat de 46-jarige autobestuurder S.P. over de Indira Ghandiweg reed komende vanuit de richting van de Latourweg, terwijl de bromfietser Shekkar Dassasingh (20) vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden.

De informatie met betrekking tot de rijrichting van de bromfietser is niet juist. De autobestuurder S.P. en de bromfietser Dassasingh reden over de Indira Ghandiweg. Beiden kwamen vanuit de richting van de Latourweg en gingen in de richting van Lelydorp.

De autobestuurder S.P. sloeg links af om de Noordpoolweg in te gaan waarbij hij de bromfietsbestuurder Dassasingh doorkruiste met het noodlottig gevolg.

De bromfietser overleed ter plaatse.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.