fbpx

Politie pakt drugsovertreders

GFC NIEUWS- Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben in de eerste week van augustus de 47-jarige cocaïneverstrekker tevens verzender Orlando D. en de 32-jarige cocaïneverzendster Elisabeth L. opgespoord en aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.
Elisabeth L. bood twee keren in het jaar 2018 postpakketten ter verzending aan bij een postbedrijf hier te lande. Bij controle heeft de douane in beide postpakketten cocaïne aangetroffen. De postpakketten met inhoud zijn vervolgens voor verder onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat Elisabeth de postpakketten, inhoudende onder andere cocaïne, van Orlando had ontvangen om te posten.
Orlando D. werd sinds 2018 opgespoord door de Narcotica Brigade, omdat hij ook persoonlijk postpakketten met cocaïne, ter verzending naar het buitenland, had aangeboden bij verzendbedrijven hier te lande. In 2018, 2019 en in dit jaar heeft Orlando zeker 6 postpakketten inhoudende cocaïne ter verzending aangeboden. Hij wist op vernuftige wijze uit handen van de politie te blijven.

BEKIJK OOK
Training voor Paranen tot gecertificeerde lassers