fbpx
Politie op zoek naar moordverdachte Norvill Barthelemy

GFC NIEUWS- De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Norvill Barthelemy.

De verdachte geeft zich ook uit als Clinton Fonkel, alias rasta, Kodjo en Claudio.

Norvill is geboren op 11 april 1992 te Paramaribo en is vuurwapengevaarlijk.

Voornoemde verdachte wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord en doodslag.

S I G N A L E M E N T

GESLACHT…………………………………………….MANNELIJK
ETNICITEIT……………………………………………MARRON
HUIDSKLEUR…………………………………………BRUIN
HAARDRACHT……………………………..KROES
POSTUUR……………………………………FORS

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645; 403252, het Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.