fbpx
Politie op zoek naar Felipe Andres Olmtak

Van de 35-jarige Felipe Andres Olmtak is opsporing aanhouding en voorgeleiding gelast door de Procureur Generaal van Suriname.

Felipe wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet op verdovende middelen, meldt het KPS.

De afdeling Narcoticabrigade van de politie heeft op donderdag 9 november Pearlyne S. aangehouden. Deze dame heeft op 27 september van dit jaar een doos ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven.

Bij controle van de doos is door de douane recherche 200 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, verwerkt in kokosolie aangetroffen.

De drugs werd overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. De postverzendster werd opgespoord, doch bleef geruime tijd uit handen van de politie.

Na haar aanhouding op 9 november is zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Zij heeft toegeven de doos op verzoek van haar vriend Felipe te hebben gepost. De vermoedelijke verstrekker wordt opgespoord.

Alle informatie die kan leiden tot de aanhouding van Felipe, kan worden doorgespeeld op de telefoonnummers 404866/404747 de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tip lijn 179 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.(GFC)

Meer nieuws

Crimineel duo aangehouden en opgesloten

GFC NIEUWS- Leden van Recherche Regio Paramaribo hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) de voortvluchtige verdachte Anan M. opgespoord en aangehouden….

Geen Covid-19-persconferentie deze week

GFC NIEUWS- Het ministerie van Volksgezondheid heeft deze week geen Covid-19-persconferentie gehouden. Impotent of minder potent? Maak online gebruik van professionele adviezen van internationale topexperts….

Regering komt met Sociaal Vangnet

GFC NIEUWS-De maatregelen die de regering zal treffen om de economie wederom gezond te maken, zullen een impact hebben op de samenleving en heeft de…

Brunswijk vraagt geduld samenleving

GFC NIEUWS- Op woensdag 16 september was het precies twee maanden dat de regering Santokhi-Brunswijk aan de macht is. Impotent of minder potent? Maak online…

De Heilige Maand Purushottam Más

GFC NIEUWS- Op de Hindū kalenders dit jaar staat voor de periode 18 september t/m 16 oktober Purushottam Más (Malmás) vermeld. Impotent of minder potent?…

Suriname heeft goede vriend in Amerika

GFC NIEUWS- Suriname heeft in Amerika een goede partner gevonden. Dit zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Michael Pompeo, tijdens zijn eendaags bezoek aan…

President Santokhi ontvangt minister Pompeo

GFC NIEUWS- President Chandrikapersad Santokhi heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo ontvangen op het presidentieel paleis. Impotent of minder potent? Maak online…

Lions biedt gratis diabetestest aan

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central is met ondersteuning van haar moederclub Lions Club International gestart met een diabetesproject om het bewustzijn over de gevaren…