fbpx
Politie onderzoekt doodsoorzaak 30-jarige vrouw uit Moengo

GFC NIEUWS- Het lijk van een 30-jarige vrouw uit Moengo is afgelopen week voor sectie overgebracht naar Paramaribo.

De familie heeft om een opheldering gevraagd, omdat het onduidelijk is hoe de vrouw is omgekomen. De afgelopen dagen circuleerden berichten op social media dat de vrouw zou zijn omgebracht.

Het lijk dat met de veerboot overgebracht werd vanuit Frans-Guyana naar Albina werd onder begeleiding van recherche-Oost naar Paramaribo vervoerd voor obductie.

Districtscommissaris Olivia Dominie van Marowijne was persoonlijk aanwezig om de familie te ondersteunen en om erop toe te zien dat het lijk daadwerkelijk in beslag zou worden genomen door recherche-Oost voor verder onderzoek.

“Ik hoop dat het resultaat uit dit onderzoek rust zal brengen binnen de gemeenschap, ongeacht het resultaat en dat de familie zich daarin zal berusten”, sprak de burgermoeder.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.