fbpx
Politie neemt ruim 100.000 euro cash in beslag van drugsdealers

GFC NIEUWS- De politie heeft twee personen achter slot en grendel geplaatst op verdenking van drugs dealen.

De Nederlandse politie meldt dat een tipgever vorige week maandag rond 10.15 uur een verdachte transactie zag tussen een man en twee mensen in een auto in Utrecht(NL). Die persoon waarschuwde de politie. Agenten kwamen en controleerden de bestuurder en bijrijder.

In de auto werden geen drugs aangetroffen, wel ongeveer 100.000 euro aan contant geld. De twee, een man van 36 en een vrouw van 37 jaar, beiden uit Den Haag, werden direct aangehouden. Het geld is in beslag genomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek. De vrouw is heengezonden en de man zit nog vast.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.