Politie neemt muziekinstallaties in beslag

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie van Latour, Suriname, heeft in de avond van 6 september muziekinstallaties van twee afzonderlijke verdachten in beslag genomen.

De wetsdienaren reageerden op beide adressen op een melding van overluid muziek.

Bij aankomst op de eerste locatie op de kruising van de Nieuw Zorg- en de Matheusweg werd de muziekinstallatie van de eigenaar van de verkoopstand in beslag genomen. Deze eigenaar zal zich voor verdere afhandeling moeten aanmelden op het politiebureau.

Aldaar werd de 33-jarige verdachte August V. die in zijn auto zat staande gehouden. Tijdens een ingesteld onderzoek in het voertuig werden aangetroffen een hoeveelheid marihuana, twee digitale fijn wegers, een hoeveelheid hasj en drie sloffen sigaretten die hij illegaal in zijn bezit had.

Op de tweede locatie en wel bij een verkoopstand aan de Faizelweg, nam de eigenaar bij het zien van de politie de benen. Zijn muziekinstallatie werd in beslag genomen en is de 37-jarige Gerard A. die ter plekke was, aangehouden.

Gerard had een hoeveelheid marihuana, twee fijn wegers en vijf sloffen sigaretten bij zich, die hij eveneens illegaal in zijn bezit had, gevonden.

De drugs en de andere goederen die op beide locaties zijn aangetroffen, werden in beslag genomen.

August en Gerard werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

De andere eigenaar van de muziekinstallatie zal worden opgespoord, waarna zijn zaak verder zal worden afgehandeld.

Overige berichten