fbpx
Politie neemt grote partij tijgervlees in beslag

De politie van het ressort Santo Boma heeft afgelopen donderdagavond een grote hoeveelheid tijgervlees in beslag genomen. Dit dankzij een tip vanuit de burgerij.

Deze dieren behoren tot de beschermde diersoorten. Zonder toestemming van de daartoe bevoegde instantie mag niet op deze dieren worden gejaagd. Het tijgervlees is in zakken aangetroffen in een voertuig, zegt de politie vandaag.

Het is de politie gelukt om de 45- jarige verdachte Shi Z. aan te houden. Hij heeft verklaard dat hij het tijgervlees voor eigen consumptie bij iemand heeft gekocht voor SRD 900.

Shi is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)