fbpx
Facebook Pagelike Widget

Politie Mexico vindt 23 ontvoerde kinderen tussen 3 maanden en 15 jaar in woning, 3 vrouwen gearresteerd

GFC NIEUWS- De Mexicaanse politie was op zoek naar een vermiste peuter van 2 jaar oud en deed daarbij in een huis in San Cristobal de Las Casas, Mexico, een totaal onverwachte ontdekking.

De politie ging op zoek naar de verdwenen peuter van twee jaar oud en kwam daarbij uit op een huis in San Cristobal de Las Casas. Daar vond het maar liefst 23 ontvoerde kinderen terug, tussen twee maand en 15 jaar oud.

De zoektocht naar de kleine Dylan ging van start nadat het jongetje verdween op een markt. Via camerabeelden wist men dat een jong meisje de peuter wegleidde. Of Dylan bij de 23 gevonden kinderen zit is niet duidelijk.

De kinderen moesten de hele dag als straatverkopers werken. ’s Avonds moesten ze een minimumbedrag hebben om hun verblijf en eten te betalen. Volgens de openbare aanklager waren de kinderen ondervoed en slachtoffer van geweld.

Drie vrouwen zijn aangehouden voor mensenhandel en dwangarbeid.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.