fbpx
Politie lost waarschuwingsschoten om vluchtende lockdown-overtreders tot stoppen te dwingen

GFC NIEUWS- In de nacht van zondag 4- op maandag 5 oktober was de politie genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen om enkele vluchtende lockdown-overtreders in een auto tot stoppen te dwingen

Een surveillance-eenheid van de politie zag op die bewuste avond een auto op de weg staan in de buurt van een nachtclub te Welgelegen in het politieressort Kwatta. De autobestuurder reed hard weg bij het zien van de pro-wagen.

Na een achtervolging, waarbij er waarschuwingsschoten werden gelost, lukte het de politie-eenheid om de autobestuurder tot stoppen te dwingen.

In de auto bevonden zich de chauffeur en nog drie mede-inzittenden – van wie twee Venezolaanse vrouwen – bleken te zijn. Deze personen waren lockdown-overtreders en waren uit de eerder na een gevecht uit de nachtclub gezet.

Tijdens het optreden werd een van de politieambtenaren onverwachts aangevallen door een van de vrouwen. De politieman werd daarbij in zijn gezicht geslagen. Hij reageerde daarop door de vrouw hard van zich weg te duwen waarop zij op de grond viel.

De tweede vrouw viel de politieman toen ook aan, waarbij hij weer genoodzaakt was om zich te verdedigen. Met vereende krachten lukte het de politieambtenaren om de vrouwen aan te houden voor mishandeling en wederspannigheid, meldt het KPS.

De vrouwen zijn in verzekering gesteld. Een filmpje over het incident is op social media geplaatst met de kennelijke bedoeling om de politieman en de politieorganisatie in een kwaad daglicht te stellen, voert de PR van het KPS verder aan.

Uit het verder politioneel onderzoek kwam vast te staan dat de nachtclubeigenaar in strijd met de Covid-19- maatregelen bezoekers toelaat tot de nachtclub. De bezoekers vermaken zich dan tot vijf uur in de ochtend in de nachtclub.

De plaatselijke politie en districtscommissaris zullen gepaste maatregelen treffen tegen de clubeigenaar en of exploitant.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…