fbpx
Politie laakt gedrag autobestuurders in het verkeer

De politie is niet te spreken over het negatief gedrag van autobestuurders in het verkeer. Regels en wetten worden niet nageleefd wat een ernstig gevaar vormt voor andere verkeersdeelnemers.

In de vroege ochtend van zaterdag 31 oktober, bij verkeerscontrole aan de Indira Ghandiweg, waren er overtreders die op een weg een snelheid hadden ontwikkeld tussen de 110 en 150 kilometer per uur, terwijl de maximum snelheid gesteld is op 50 kilometer per uur.

Er zijn negen rijbewijzen ingevorderd. Daarnaast zijn er twee hardrijders die dronken waren, staande gehouden. Een hunner verkeerde zodanig onder invloed van alcohol dat hij niet in staat was zich te onderwerpen aan de blaastest. Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor ontnuchtering. Een andere autobestuurder blies 745 microgram per liter lucht uit.

De politie van regio Midden werd ook geconfronteerd met een dronken autobestuurder. Zij kreeg via de Centrale Meldkamer een melding dat er aan  de Nieuwe Grondweg een bestuurder over de kop was gegaan met zijn voertuig. Daar aangekomen werd de bezopen 39-jarige Jiwan A. aangetroffen.

Jiwan  botste eerst tegen een elektrische mast, waarna het voertuig over de kop sloeg. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder met een hoge snelheid reed. Bij de test blies Jiawan 375 microgram per liter uitgeademde lucht uit. Het rijbewijs van Jiwan is hangende het onderzoek ingevorderd.

 

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…