fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Politie kondigt weer strenge maatregelen aan tijdens lockdown, bruggen na 22.00 uur gesloten

GFC NIEUWS- Het Korps Politie Suriname laat weten dat binnen niet al te lange tijd de politie de controlewerkzaamheden tijdens de lockdown wederom zal verhogen.
Daarbij zal er na 22.00 uur in de avond strenge maatregelen worden getroffen tegen lockdown-overtreders, waaronder ook houders van restaurants, bars en verkoopstandjes.
Tijdens deze strengere maatregelen zullen eveneens de bruggen over de Suriname,- Coppename ,- en de Saramaccarivier en het Saramaccakanaal worden afgesloten door de politie. Zoals bekend is het tijdstip tussen 22.00- tot en met 05.00 uur de lockdown-periode, één der Covid-19-maatregelen.
Alleen personen die een dispensatiebewijs van het NCCR hebben of personen behorende tot de zogenaamde essentiële diensten, die van of naar het werk gaan, zullen doorgelaten worden wanneer zij bij de bruggen aankomen. De rest zal ter plaatse moeten blijven tot na de lockdown-periode.

OOK INTERESSANT
Pertjajah Luhur begonnen met druk bezochte 'ondro oso' vergaderingen